Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بحران کرونا به خانواده‌ها و دانش‌آموزان بسیاری آسیب و ضربه‌هایی را وارد کرد، اما دست سخاوتمندی هم بود که با تهیه بسته‌های معیشتی و تبلت تا غذای گرم بذر امید را در دل آن‌ها کاشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم‌، با گذشت حدود 14 ماه از بحران نفس‌گیر کرونا در کشور و به‌ویژه استان قم که جزء نخستین استان‌هایی بود که این بحران را تجربه کرده و تاکنون در حال مبارزه نفس‌گیر با این ویروس مهلک است، صرف‌نظر از پیامدهای اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی که این ویروس در استان از خود به یادگار گذاشت، نظام آموزشی استان را تحت‌الشعاع قرار داد؛ هرچند این بحران یک بحران بین‌المللی و در کل کشور نظام آموزشی را به دلیل تعطیل شدن آموزش حضوری دانش‌آموزان و دانشجویان را خانه‌نشین کرد اما در قم به دلیل طولانی بودن آموزش غیرحضوری تأثیر آن بیشتر در کشور محسوس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تعطیلی مدارس و شروع آموزش‌های مجازی به برخی دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها تأثیر منفی گذاشت که از نبود زیرساخت مطلوب برای آمادگی دانش‌آموز برای آموزش مجازی گرفته تا ضربه‌های اقتصادی که به خانواده دانش‌آموز وارد شده را می‌توان مهم‌ترین بحرانی دانست که کرونا بر دانش‌آموزان باقی گذاشت. اما در میان این بحران دستان بخشنده‌ای هم بودند که به دل‌های این دانش‌آموزان بذر امید و لبخند هدیه کرد.

بسیج فرهنگیان قم از ابتدای شیوع بحران کرونا تاکنون توانسته دستی سخاوتمند بر دل خانواده‌هایی که بحران کرونا به آن‌ها ضربه اقتصادی وارد کرده کشیده و باری را از دوش این خانواده‌ها بردارد.

تهیه 116 تبلت برای آموزش مجازی دانش‌آموزان آسیب‌دیده و تهیه بسته‌های معیشتی تا توزیع غذای گرم و لوازم‌التحریر و گوشی حتی با کسر از حقوق معلمان بسیجی و هم‌چنین دوخت ماسک و مشارکت در غربالگری در کارنامه بسیج فرهنگیان قم در ایام شیوع کرونا دیده می‌شود.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان قم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به عملکرد این نهاد از شروع بحران تاکنون اظهار داشت: در راستای لبیک به ندای مقام معظم رهبری در فراهم کردن کمک‌های مؤمنانه و مواسات از شیوع بحران کرونا در استان، 220 مدرسه با همکاری آموزش و پرورش ضدعفونی شد و هم‌چنین این سازمان در زمینه توزیع مواد ضدعفونی و بسته‌های بهداشتی در بین دانش‌آموزان و مدارس همکاری تنگاتنگی داشته است.

 تهیه 116 تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند  

سرهنگ محمد ذاکر ابراز کرد: هم‌چنین با اعلام فراخوانی 250 داوطلب فرهنگی برای مشارکت در اجرای طرح غربالگری و هم‌چنین طرح شهید قاسم سلیمانی ثبت‌نام کردند و در زمینه تهیه و توزیع ماسک سه لایه درست در زمانی که این ماسک در استان با کمبود روبرو بود با بهره‌گیری از ظرفیت هنرستان‌های استان 11 هزار ماسک 3 لایه دوخته و توزیع شد که علاوه بر آن 400 دستگاه آستینچه برای کادر درمانی هم فراهم ساخت.

اختصاص 500 میلیارد تومان اعتبار در بودجه 1400 برای خرید تبلت دانش‌آموزانفیلم/ معلم فداکاری که پس از "اهدای کلیه" تبلت و تلویزیون خود را هم به دانش‌آموزش بخشید!فیلم| وعده‌های چندباره مسئولین برای تهیه تبلت دانش آموزان کم بضاعت که هرگز عملی نشد

وی با اشاره به تهیه زیرساخت لازم برای آن دسته از دانش‌آموزانی که شرایط تحصیل مجازی را نداشتند عنوان کرد: با کمک معلمان و بسیجیان 116 عدد تبلت که هرکدام به ارزش 3 میلیون تومان بوده بین دانش‌آموزان توزیع شد که برای این امر 360 میلیون تومان از حقوق معلمان به‌طور داوطلبانه کسر شد؛ هم‌چنین تعدادی گوشی تلفن همراه هوشمند به ارزش هرکدام 3 میلیون تومان بین دانش‌آموزان آسیب‌پذیر هم توزیع و تهیه گردید.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان قم افزود: طبق برآورد آگاه شدیم که 6 هزار دانش‌آموز استان از داشتن تبلت و گوشی محروم هستند، لذا تصمیم گرفتیم تا با تولید محتوای آموزشی در زمینه تهیه و تکثیر این محتوای آموزشی با همکاری آموزش و پرورش وارد عمل شویم.

به گفته وی؛ هم‌چنین 150 خانواده دانش‌آموزان استان که به دلایلی از کرونا آسیب‌دیده‌اند به عیادت آن‌ها رفته و برای این امر 300 کیلو شیرینی پخش کردیم .

 تهیه 2 هزار و 519 بسته معیشتی  

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان  استان قم با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی بین خانواده‌های نیازمند گفت: از شیوع بحران تاکنون 2 هزار و 519 بسته معیشتی که هر بسته 250 هزار تومان ارزش داشته بین دانش‌آموزان آسیب‌پذیر توزیع شد و علاوه بر آن 140 خانواده دانش‌آموز قمی که پدر آن‌ها زندانی بود را شناسایی و به آن‌ها کمک معیشتی اهدا کردیم.

وی خاطرنشان کرد: 600 بسته لوازم‌التحریر نیز بین دانش‌آموزان آسیب‌پذیر که ارزش هر بسته 300 هزار تومان بوده اهدا شد، همچنین این سازمان 300 کیلو گوشت در قالب بسته‌های معیشتی توزیع و در قالب طرحی که خود خانواده‌ها و معلمان و مدیران داوطلبانه اجرا شد، غذاهای گرم که دست‌پخت اولیای دانش‌آموزان بود به‌اندازه 8 هزار پرس بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع گردید، هم‌چنین نان رایگان نیز در چندین مرحله برای خانواده‌های دانش‌آموزان بی‌بضاعت توزیع شد.

انتهای پیام/454/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان آسیب بین دانش آموزان بسته های معیشتی بسیج فرهنگیان بحران کرونا خانواده ها توزیع شد هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب

وزیر آموزش و پرورش درباره رای دیوان عدالت اداری برای ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان با بیان اینکه پیوستی که در کنار نامه بنده در فضای مجازی منتشر شده است، از جانب بنده نبوده و مورد تایید نیست ادامه داد: هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان باید رای دیوان عدالت اداری را اجرا کند و هرفردی به میزانی که از خدمات دانشگاه بهره مند می‌شود از حقوق او کسر شود.

به گزارش ایسنا، رضا مراد صحرایی با حضور در مرکز سامد و پاسخگویی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه حضور در مرکز سامد فاصله را با مردم کم می‌کند گفت: برای ما افتخاریست ارتباط با مردم بی‌واسطه باشد تا به عنوان خدمتمگذار در خدمت آن‌ها باشیم و به لحاظ توانایی و شرایطی که در اختیارمان است بتوانیم کاری برای آن‌ها انجام دهیم.

وی با بیان اینکه باید احترام معلم را نگه داریم افزود: گوهر ملت در دست معلم امانت است.

صحرایی گفت: سیمای آینده کشور در آموزش و پرورش شکل می‌گیرد، کانون خلق آینده هر کشور در آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به دانشجومعلمی که درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان سوال کرد، گفت: رای دیوان شیوه گرفتن را ابطال کرده است؛ مصوبه مربوط به سال ۹۱ است که براساس قانون متعهدین خدمت گفته است ۴۵ درصد برای ارائه خدمات رفاهی کسر شود و همین موضوع باعث شده به دانشگاه فرهنگیان به اندازه سایر دانشگاه‌ها بودجه ندهند.

وی با بیان اینکه وقتی رای به ما ابلاغ شد از استان‌ها خواستم تا این شیوه کسورات را نگه دارند افزود: باید هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان تصمیم بگیرد. همچنین به دانشگاه گفتیم به ما جدول ارائه داده و وضعیت کسر از حقوق دانشجو معلمان به ازای وضعیت هر دانشجو متفاوت است.

صحرایی با بیان اینکه پیوستی که در کنار نامه بنده در فضای مجازی منتشر شده است، از جانب بنده نبوده و مورد تایید نیست ادامه داد: به پلیس فتا گفته‌ایم این موضوع را پیگیری کند. هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان باید رای دیوان عدالت اداری را اجرا کند و هرفردی به میزانی که از خدمات دانشگاه بهره مند می‌شود از حقوق او کسر شود.

به دنبال احیای پرداخت حق ایاب و ذهاب به معلمان هستیم

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به معلمی که در مدارس روستایی تدریس و نسبت به حقوق پایین نومعلمان گلایه داشت گفت: امسال ۸ نفر از معلمان نمونه کشوری از میان معلمان روستایی بودند که این نشان دهنده توجه به آنهاست.

وی با بیان اینکه به دنبال احیای پرداخت حق ایاب و ذهاب به معلمان هستیم افزود: معلمان فوق العاده ویژه دریافت می‌کنند، اما درصد آنچه مورد انتظار ما است، نبوده و طبق قانون برای ۲۰ درصد کارمندان پیش‌بینی شده است. اگر وزارتخانه‌ای مانند نفت فوق‌العاده ویژه را اجرا می‌کند، درآمد اختصاصی دارد؛ البته از وقتی که وزارت آموزش و پرورش مصوبه رتبه‌بندی را دریافت کرد، اکنون دستگاه‌های دیگر مانند نیرو‌های مسلح هم خواستار رتبه‌بندی هستند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به حوصله نیاز است تا فوق العاده ویژه را برای گروهی از معلمان جا بیندازیم ادامه داد: البته در داخل وزارت آموزش و پرورش تا ۱۰۰ درصد فوق‌العاده ویژه هم داریم به عنوان مثال کارکنان حقوقی و آی تی که معلم نیستند؛ البته آن‌ها هم حاضرند این حقوق را بدهند و رتبه‌بندی را بگیرند.

معلمان محدودیت حقوق دریافتی خود را با اضافه کار و حق التدریس جبران کنند

وی افزود: بعد از اجرای رتبه بندی معلمان میانگین حکم آن‌ها از دستگاه‌های دیگر بالاتر است، البته معلمان باید محدودیت حقوق دریافتی خود را با اضافه کار و حق التدریس جبران کنند. تلاش می‌کنیم به معلمان خدمت کنیم.

به گزارش ایسنا، دانشجومعلم دیگری نیز در خصوص رفاهیات معلمان، واریز حق التدریسی‌ها و فوق‌العاده ویژه معلمان پرسید که وزیر آموزش و پرورش در جواب گفت: رفاهیات فرهنگیان در سال گذشته هم نداشتیم، اما امسال پاداشی به عنوان روز معلم برای فرهنگیان امشب واریز می‌شود.

وی گفت ساماندهی حق‌التدریسی‌ها امسال بهتر از سال‌های قبل بوده که سه ماه آن واریز شده و طی ۲ هفته دیگه ۳ ماه دیگر هم واریز می‌شود و تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید هم کلا از این بابت تسویه می‌کنیم. فوق العاده ویژه را هم همه دریافت می‌کنند، اما فوق العاده ویژه ۵۰ درصدی به همه تعلق نمی‌گیرد بلکه به معلم چند پایه، روستایی و شبانه روزی تعلق می‌گیرد.

پاداش بازنشستگان هر ساله در نیمه دوم سال بعد واریز می‌شود

معلم بازنشسته دیگری از تاخیر در پرداخت پاداش و سنوات بازنشستگان گفت و از وزیر خواستار پرداخت به موقع شد تا گوشه‌ای از مشکلات زندگی را بگیرد که صحرایی در جواب گفت: سال گذشته ۲۲.۷ همت پاداش بازنشستگان ۱۴۰۱ قبل از عید پرداخت شد، هرسال پاداش بازنشستگان نیمه دوم سال بعد واریز می‌شود و امیدواریم پاداش بازنشستگان سال ۱۴۰۲ زودتر پرداخت شود.

دیگر خبرها

  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب