Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@11:00:29 GMT

حمایت از ۶۰۰ یتیم و خرید ۶۰ تبلت با حقوق معلمی

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۲۳۰۱

حمایت از ۶۰۰ یتیم و خرید ۶۰ تبلت با حقوق معلمی

به گزارش همشهری آنلاین، زنجیره کمک مومنانه برای خرید تبلت دانش‌آموزان بی‌بضاعت یکی از شیرین‌ترین روزهای کاری معلمان ناحیه ۳ قم بود. تعدادی از معلمان با اختصاص بخشی از حقوق خود که ۱۷۰ میلیون تومان شد، ۶۰ تبلت تهیه کرده و در اختیار دانش‌آموزان این ناحیه که جزو مناطق حاشیه‌ای و کمتربرخوردار قم است قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا فخر روحانی یکی از این معلمان دلسوز است که ماهانه بخشی از حقوق خود را برای خرید تبلت اختصاص داده است.

او می‌گوید: وقتی تبلت‌ها در اختیار دانش‌آموزان قرار داده شد، تصویری که در ذهن من ایجاد کرد، نگاه مرا نسبت به کمک مومنانه کاملا متفاوت کرد. صحنه جالبی بود و در جامعه ما لازم است همه به زاویه نیاز و نیازمندی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

فخر روحانی که حدود ۲۰ سال است در حوزه تعلیم و تربیت فعالیت می‌کند، می‌گوید: افرادی که از نظر وضعیت اقتصادی ناتوان هستند، در معرض آزمایش الهی قرار دارند. آن‌هایی که غنی هستند هم آزمایش می‌شوند. ما نه تنها هیچ کار خاصی نکردیم بلکه تکلیف‌مان گسترده‌تر است و اگر کاری انجام شده، لطف خدا بوده است.

حمایت از ۶۰۰ یتیم و بدسرپرست

حمایت از ۶۰۰ فرزند یتیم و بدسرپرست یکی دیگر از کارهای خیرخواهانه معلمان آموزش و پرورش ناحیه ۳ قم است که در قالب طرح اکرام و محسنین کمیته امداد امام خمینی(ره) هر ماه بیش از ۲۰ میلیون تومان به حساب این افراد واریز می‌شود.

فرهنگیان ناحیه ۳ قم همچنین ماهانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای کمک به مدرسه سازی در مناطق محروم واریز می‌کنند. تاکنون بیش از ۲۰ میلیون تومان از سوی این معلمان به حساب اختصاصی طرح آجر به آجر که از طرح‌های اداره کل نوسازی مدارس استان قم است واریز شده است.

تهیه اقلام مورد نیاز خانواده‌های دانش آموزان بی‌بضاعت در قالب کمک‌های مومنانه و تحویل این اقلام به بیش از ۱۵۰ خانواده نیازمند از دیگر خدمات فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه ۳ قم است.

مدل کار مومنانه که از معلم انتظار می‌رود پرورش انسان‌هایی است که مناعت طبع داشته باشند که خدای ناکرده نیازهای خود را از راه‌های نادرست تأمین نکنند. معلمان ناحیه ۳ قم در مسیر رسالت انسانی خود این هنر را به کار گرفته‌اند.

کد خبر 598866 برچسب‌ها معلمان استان قم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: معلمان استان قم دانش آموزان ناحیه ۳ قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهادگرانی که درس زندگی می‌دهند/ معلمان باید در قله کوه باشند

معلم فردی که وقتی وارد کلاس درس می‌شود٬ تمام مشغله‌های زندگی را پشت در گذاشته و از ذهنش اخراج می‌کند.

از آغازین روزهای  بزرگ شدن٬ معلمان همچون یک والد کنارمان هستند و با مهر و عطوفت الفبا و رنگ آمیزی زندگی را به ما می‌آموزند.

معلمی شغل و حرفه نیست، بلکه عشق است. معلمان جهادگرانی هستند که در سرما و گرما با جان فشانی‌های خود به ما درس زندگی می‌دهند.

 در قرآن کریم به مقام معلم اشاره شده است. در نخستین آیات قرآن که بر رسول اکرم (ص) نازل شد، خداوند به این ویژگی خارق‌العاده اشاره می‌کند و همین امر دال بر اهمیت خواندن و نوشتن است.

اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم. (علق: ۱ ۵)

بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت. بخوان! و پروردگارت کریم‌ترین است همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی‌دانست.

مقام معلم همیشه در دین اسلام ستایش شده به طوری که حضرت محمد (ص) فرموده‌اند: معلمی شغل انبیا است و امام علی (ع) نیز در این باره می‌فرماید: به احترام پدر و معلمت از جای برخیز؛ هرچند فرمان روا باشی.

از همین رو  در تقویم کشورمان ۱۲ اردیبهشت که سالروز شهادت معلم بزرگ استاد شهید مطهری است٬ به عنوان روز معلم پاس داشته می‌شود.

به همین مناسبت با یکی از معلمان نمونه کشور به گفت و گو پرداختیم.

معلمی که نوزاد ۲۰ روزه خود را به مدرسه می‌برد

فاطمه زارع، آموزگار نمونه متوسطه دوم سال استان فارس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: معلمی همچون شغل‌های دیگر سختی‌هایی دارد اما در کنار تمام سختی‌ها شیرینی‌ها و خاطرات زیبایی دارد که قابل چشم پوشی نیست.

وی در خصوص سختی‌های معلمی افزود: من در سال‌های اول خدمتم معلمی مناطق محروم و روستاها را انتخاب کرده بودم؛ به همین علت در رفت و آمد بسیار سختی می‌کشیدم. در آن سال‌ها اتومبیل‌ها تا لبه جاده بیشتر نمی رفتند و من مجبور بودم مسافت طولانی را تا مدرسه پیاده رفته و یا به دلیل کمبود خودرو در این مناطق با ماشین‌های نظامی یا گشتی در روستا رفت و آمد کنم که این امر بسیار برایم سخت بود.

 او ادامه داد: ‌زمانی که فرزند من ۲۰ روز بیشتر نداشت به دلیل نبود کودکستان او را به مدرسه برده و بر روی میز قرار می‌دادم تا به دانش آموزان درس بدهم.

فرهنگ سازی برای احترام به معلمان

زارع با بیان این که یکی از مشکلات معلمان بی احترامی و نادیده گرفتن توسط دیگر اقشار جامعه است؛ تصریح کرد: تمام اقشار جامعه مدیون معلمان هستند؛ چرا که اگر آموزگاران نبودند افراد نمی‌توانستند دکتر، مهندس و... شوند؛ به همین علت باید مقام معلم در میان جامعه فرهنگ‌سازی شود.

درس زندگی را به ما آموزش دادید

این معلم نمونه درباره یکی از خاطرات خود با دانش‌آموزان گفت: روزی در حال درس دادن به دانش آموزان بودم که متوجه شدم یکی  از آن‌ها در حال خوردن غذا است. چندباری به آن دانش آموز تذکر دادم اما گوش نداد در آخر به او گفتم بیرون برود و بعد از خوردن به کلاس بازگردد.

وی ادامه داد: این دانش آموز به همراه ۱۰ دوست دیگر خود از کلاس خارج شدند و به مدیر مدرسه گزارش دادند که من به آن‌ها بی احترامی کرده‌ام.

زارع افزود: بعد از این گزارش من  ماجرا را  به مسئولین مدرسه توضیح دادم و از آن‌ها خواستم دانش‌آموزان را به کلاس درس بفرستند. بعد از ورود دانش آموزان با آن‌ها عادی رفتار کردم به طوری که باعث تعجب آن‌ها شد.

او در پایان تصریح کرد: این کار من باعث شد دانش‌آموزان از من عذر خواهی کرده و به من شیرین‌ترین جمله را بگویند.

دانش آموزان به این معلم فداکار گفتند: شما درس زندگی، بزرگی و بخشندگی را به ما آموزش دادید. 

به گفته فرهادی٬ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، معلمی ردایی است مقدس که خداوند آن را بر دوش هر کسی قرار نمی‌دهد و اگر بر دوش کسی قرار گرفت٬ مسئولیتی سنگین است. معلمی شغل نیست؛ بلکه ایثار است و وظیفه.

معلمان باید در راس قله باشند

سید عظیم طاهری اطاقسرا یکی از معلمان بازنشسته روستاهای مازندران نیز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: معلمی علاوه بر شغل یک هنر است. هنر معلم باعث می‌شود مشکلات جامعه  حل شوند.

وی افزود: ما برای جامعه بهتر باید به معیشت معلمان چه مشغول به کار و چه بازنشسته توجه کنیم تا در تمام عرصه‌ها موفق شویم. معلمان باید در راس قله باشند و به آن‌ها احترام گذاشته شود.

او ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکلات معلمان بازنشسته دلتنگی برای دانش آموزان، کلاس درس و مدرسه است. اقشار جامعه به خصوص مسئولین نباید معلمان خود را فراموش کنند. 

شایان ذکر است که مرجعیت عمومی و اعتماد عمومی به معلمان و مدرسه سرمایه‌ای گران‌قیمت است که باید آن را حفظ کنیم و برای کشور عزیزمان دانش، امنیت و آگاهی بیافرینیم. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • معلمی شغل انبیا است
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • حمایت کمیته امداد از بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور
  • زنگ سپاس معلم در مدارس فارس نواخته شد
  • تقدیر از معلمان نمونه و بازنشسته
  • تجلیل از معلمان نمونه و بازنشسته
  • جهادگرانی که درس زندگی می‌دهند/ معلمان باید در قله کوه باشند