Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای رجیستری برای تبلت‌ها، لازم است کاربران پیش از خرید، با ارسال شناسه (IMEI) تبلت به کد دستوری #۷۷۷۷* یا سایت همتا استعلام اصالت کرده و از ثبت بودن تبلت اطمینان حاصل کنند، زیرا آنتن تبلت‌های قاچاق، ۳۰ روز پس از روشن شدن در شبکه، قطع می‌شود.   به گزارش ایسنا، با آغاز فاز دوم رجیستری برای همه نشان‌های تبلت از ۹ مردادماه ۱۴۰۰، آنتن تبلت‌های قاچاق، ۳۰ روز پس از روشن شدن در شبکه، قطع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع به محض قرار گرفتن سیم‌کارت در تبلت و روشن شدن، در قالب پیامکی با سرشماره HAMTA به اطلاع فرد می‌رسد.   برخی سودجویان با سوءاستفاده از عدم آگاهی مردم در این زمینه و بی‌اهمیت جلوه‌ دادن پیامک هشدار همتا، نسبت به فروش تبلت قاچاق به مردم اقدام کرده و با قطع شدن آنتن تبلت، مردم را دچار مشکل کرده و موجب تضییع حقوق آن‌ها می‌شوند. بنابراین سامانه همتا (هوشمند مدیریت تجهیزات ارتباطی) همانند توصیه‌هایی که به خریداران گوشی تلفن همراه می‌شد، به خریداران تبلت نیز توصیه می‌کند پیش از خرید، با ارسال شناسه (IMEI) تبلت به کد دستوری #۷۷۷۷* یا سایت همتا به آدرس hamta.ntsw.ir استعلام اصالت کرده و از ثبت بودن تبلت و تطابق برند و مدل اعلامی در پاسخ استعلام با تبلت موردنظر، اطمینان حاصل کنند.   شناسه (IMEI)، یک عدد ۱۵ رقمی است که روی جعبه تبلت درج شده و برای ملاحظه آن، نیازی به باز کردن جعبه یا روشن کردن تبلت نیست. همچنین در صورت قطعی شدن خرید، در حضور فروشنده و به کمک کد فعال‌سازی شش‌رقمی درج‌شده روی جعبه یا روی کارت گارانتی، از طریق کد دستوری #۷۷۷۷* یا سایت همتا به آدرس hamta.ntsw.ir، تبلت را برای سیم‌کارت خود در سامانه همتا فعال‌سازی کنند.   همچنین توصیه می‌شود خریداران حتما از فروشگاه‌های معتبر خرید کرده و فاکتور استاندارد دارای شناسه (IMEI) و مهر فروشگاه دریافت کنند تا درصورت نیاز به پیگیری موضوع در مراجع نظارتی و قضایی، از آن استفاده شود. در صورت بروز مشکل با فروشنده، امکان ثبت شکایت به‌صورت اینترنتی در سازمان تعزیرات حکومتی به آدرس tazirat135.ir و سامانه۱۲۴ سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها به آدرس http://www.124.ir/complaint/create فراهم بوده و علاوه بر آن از طریق اتحادیه مرتبط در هر استان نیز قابل پیگیری است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آنتن تبلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس پورعابدینی
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • اعلام زمان حراج جدید سکه
  • زمان حراج جدید سکه اعلام شد