Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سیدجواد حسینی در جریان بازدید از مدرسه ابتدایی صاحب الزمان افزود: برای اتصال و بهره‌برداری همه دانش‌آموزان از شبکه شاد بویژه دانش‌آموزان‌ نیازمند طرح هدایت طراحی شده است، به همین منظور امسال این میزان اعتبار برای خرید تبلت دانش‌آموزان نیازمنددر نظر گرفته شده است که به زودی توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جریان شیوه بازگشایی، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت‌نام دانش‌آموزان، توزیع کتب درسی، واکسیناسیون معلمان، اطلس یادگیری و میزان آمادگی معلمان، دانش آموزان و  اولیا برای بازگشایی تدریجی آموزش های حضوری قرار گرفت و اظهار داشت: معلمان محور اصلی توسعه یک جامعه هستند و در چالش ها و حوادث جامعه  از ابتدای انقلاب اسلامی تا دفاع مقدس و امروز زیست بوم کرونا به عنوان مدافعین و مجاهدین آموزش به خوبی ایفای نقش کرده اند.

وی افزود: امروز هم که ضرورت بازگشایی مدارس و آموزش های حضوری احساس می شود، معلمان  پیشروان اصلی این حرکت خواهند بود و  آنان عامل اصلی نظام کیفیت یاددهی و یادگیری هستند.

رتبه‌بندی معلمان در مسیر صحن علنی مجلس

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره طرح رتبه بندی معلمان  اظهار داشت: پس از  ارایه این طرح در قالب لایحه توسط دولت در مجلس شورای اسلامی و  به خصوص با همت کمسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس مسیر خوبی را طی کرده است و به زودی در صحن علنی مجلس در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت.
حسینی افزود: رتبه بندی به عنوان یک عامل بسیار جدی در کیفیت بخشی به نظام یاددهی و یادگیری  عمل خواهد کرد.

تعیین تکلیف ۱۰۰ هزار نیرو در سال گذشته

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در ادامه با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذب معلم فقط از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی خواهد بود  و در سال گذشته نیز  نزدیک به ۱۰۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش تعیین تکلیف شدند.

معاون وزیر آموزش و پرورش به تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره کرد و افزود: ایجاد سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اقدامی اساسی برای مداخلات بهنگام طلایی در عرصه خدمات آموزشی،  پرورشی و توانبخشی است. این اقدام ضمن آنکه از چندگانگی مداخلات تربیتی جلوگیری می کند، هدایت و نظارت برای تعلیم و تربیت را بهنگام و یکپارچه می سازد.

حسینی پلت فرم شاد را یک سرمایه ملی دانست و گفت: باید ظرفیت های آن را به گونه ای افزود که به نیازهای معلمان، دانش آموزان و اولیا و مدیران حتی در دروان پسا کرونا پاسخ دهد و باید عنوان یک ظرفیت ارتباطی بی بدیل و نیز آموزشی مقوم، مکمل و معکوس همواره مورد استفاده قرار بگیرد.

برچسب‌ها سید جواد حسینی بازگشایی مدارس تبلت شورای عالی انقلاب فرهنگی مدارس استثنایی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی بازگشایی مدارس تبلت سید جواد حسینی بازگشایی مدارس تبلت شورای عالی انقلاب فرهنگی مدارس استثنایی دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟

فرهنگیان به بهانه روز معلم از دغدغه‌های خود در دیدار با مسئولان گفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام می‌شویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سال‌ها تدریس می‌گویند.

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت بوده و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آنها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و.... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

به بهانه روز معلم/بازی، شادی و کودکی در متفاوت‌ترین کلاس درس

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به نحو احسنت بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به جای شعار عمل کنیم، هر چه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند