Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، جمالی پور استاندار در شورای آموزش و پرورش استان گفت: برای خرید تبلت وگوشی هوشمند دانش آموزی اگر بودجه باشد حتما کمک خواهیم کرد، ولی باید از ظرفیت خیران استان هم کمک گرفت.

استاندار افزود: بخشی از بودجه دولت باید از طریق فروش اموال انجام شود.

وی با اشاره به روز ۱۳ آبان گفت: فضاسازی‌های شهری در رابطه با این روز از سوی دستگاه‌های مربوطه انجام شود و اگر استان قزوین وارد پیک جدید نشود برنامه‌ها اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغری مدیر کل آموزش و پرورش استان دررابطه با جشنواره فرهنگی دانش آموزان گفت: اگر بخشی از هزینه‌های دانش آموزان در رشته‌های تذهیب و فیلم کوتاه تامین نشود تعداد شرکت کنندگان به مرور کم و شرکت در این رشته‌ها بی فایده تلقی می‌شود.

وی در رابطه با خرید تبلت برای دانش آموزان عنوان کرد: در کشور به همت مردم و خیران برای تهیه وسایلی از جمله تبلت و گوشی هوشمند با خرید ۱۹ هزار عدد رتبه اول را کسب کردیم، اما همچنان ۴ هزار دانش آموز به تجهیزات هوشمند نیاز دارند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: تامین بخشی از هزینه‌های خرید تبلت در سال گذشته برای دانش آموزان به کمک معلمان عملی شد و برای امسال هم از سوی وزارت خانه ۴ میلیارد و سیصد میلیون برای این موضوع اختصاص یافت.

وی میزان افراد بی سواد در جامعه را یک درصد جمعیت استان برشمرد و گفت: برای برطرف کردن بی سوادی در استان تلاش‌های خوبی صورت گرفته است که از مهمترین آن‌ها می‌توان به تحصیل زندانی‌ها و زنان روستایی اشاره کرد.

اصغری گفت: آماده هستیم تا مدارس فرسوده خود را به شهرداری‌ها بدهیم و طبق کار کارشناسی از آن‌ها زمین دریافت کنیم.

حبیبی معاون استاندار گفت: در رابطه با روز ۱۳ آبان دستگاه‌های متولی باید کمک کنند تا پیام این روز هم در سطح ملی و هم در سطح جهانی منتشر شود.

وی افزود: در رابطه با خرید تبلت باید از کمک خیران و دادن تسهیلات کمک گرفت تا برای همه دانش آموزان تجهیزات آموزشی همچون تبلت مهیا شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش گوشی هوشمند دانش آموزان دانش آموزان خرید تبلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود