Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: امسال 43 میلیارد ریال برای خرید گوشی هوشمند و تبلت دانش آموزی به استان اختصاص داده شده که با مشارکت خیرین برای خرید 4634 گوشی اقدام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حسنعلی اصغری در جلسه شورای آموزش و پرورش که عصر دوشنبه در استانداری برگزار شد اظهارداشت: مسابقات جشنواره فردا در 80 رشته فرهنگی و هنری با هدف کشف و هدایت استعدادهای فردا در استان برگزار می شود و درصددیم دانش آموزان برگزیده را تحت حمایت قرار داده و رها نکنیم و پیشنهاد شده نمایشگاهی از آثار برگزیدگان برپا شود و مدیران از آن دیدن کنند تا ایجاد انگیزه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اجرای طرح هدایت و تهیه تبلت برای افراد نیازمند هم گفت: به همت مدیران و خیرین در تهیه ابزار هوشمند اقدامات خوبی در سال گذشته انجام شد و توانستیم رتبه سوم کشوری را کسب کنیم.

اصغری تصریح کرد: در راستای توسعه عدالت آموزشی بایستی زمینه دسترسی همه دانش آموزان به فضای مجازی را مهیا کنیم که در این راستا در سال گذشته 19 هزار و 16 دستگاه تبلت تهیه شد که 2500 عدد از سوی کمیته امداد و 493 دستگاه از سوی سازمان مدیریت استان بود که میان دانش آموزان نیازمند توزیع شد.

4634 دانش آموز فاقد گوشی هوشمند

وی اضافه کرد: در حال حاضر 4634 دانش آموز فاقد تبلت و گوشی هوشمند برای تحصیل در فضای مجازی است که نیازمند جلب مشارکت خیرین و مدیریت واحد در سامانه برای توزیع عادلانه این ابزار هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد: در کشور حدود 190  میلیارد تومان برای خرید تبلت دانش آموزان اختصاص یافته که سهم استان قزوین یک میلیارد و 300  میلیون تومان تعیین شده بود اما به دلیل موفقیت در اجرای طرح «هدایت» خوشبختانه مبلغ 3 میلیارد تومان به سهم ما اضافه شد که قادریم تعداد تبلت بیشتری را خریداری و توزیع کنیم.

وی گفت: امسال 4 میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار برای خرید تبلت دانش آموزان پیش بینی شده که جوابگو نیست و بخه حمایت استانداری و خیرین هم نیازمندیم تا در سال تحصیلی جاری همه 4 هزار و 634 دانش آموزان باقیمانده را صاحب تبلت و گوشی هوشمند کنیم.

اصغری در خصوص فروش امواز مازد آموزش و پرورش هم تصریح کرد: یک ملک مازاد در روستای شنستق داریم که  در شورا مطرح می شود تا مجوز فروش دریافت شود و ما آمادگی داریم این اماکن را در اختیار بخش خصوصی توانمند برای ایجاد بازارچه صنایع دستی روستایی ویا مناطق گردشگری مورد استفاده قرار دهند.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت مدارس غیر دولتی هم اظهارداشت: باید 15 درصد دانش آموزان در مدارس غیر دولتی تحصیل کنند که در حال حاضر این میزان در استان قزوین 10 درصد است که یایستی این مشارکت بیشتر شود.

اصغری اضافه کرد: سرانه فضای آموزشی استاندارد 8.5 متر؛ در کشور 5.5 متر و در استان 4.5 متر است که ما همچنان کمبود داریم. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش قزوین آموزش و پرورش استان قزوین دانش آموزان گوشی هوشمند برای خرید تبلت دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۱۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است